Vyvinuli jsme podlahu jen a jen pro náš eshop, představujeme Fatra SILVERO

Už dlouho jsme si lámali hlavu, jak bychom se jako výrobní podnik více přiblížili našim zákazníkům. Jak jim co nejvíce usnadnit výběr vzoru i volbu konstrukce podlahové krytiny a jak k nim podlahu, co nejsnadněji a nejrychleji dopravit.

A tak se u nás narodilo Fatra SILVERO. Jedná se o vinylovou podlahu, která je jedinečná v tom, že si nejprve vyberete vzor, jež se Vám nejvíce hodí do interiéru a teprve poté řešíte samotnou konstrukci podlahy (dle připravenosti podkladu, podlahovému topení, atd.).

Při přípravě nové řady podlah SILVERO jsme navázali úzkou spolupráci s paní Ing. arch. Kamilou Douděrovou, která je známá z pořadu Jak se staví sen, kde její přeměny interiérů patří k těm nejoblíbenějším. Kamila Douděrová o nových podlahách SILVERO říká: „Vytvořili jsme podlahu, která je odolná, snadno se udržuje a pyšní se dokonalým designem. Vybírat si můžete z 10 vzorů dřeva, které působí věrohodně nejen na pohled, ale díky povrchové struktuře i na dotek.“

Bojíte se vybrat vzor podlahy doma u počítače? Nemusíte! Samozřejmostí je možnost objednání vzorků podlahy až domů, kde si pak v klidu promyslíte sladění vzoru s vašim stávajícím interiérem. A po výběrů vzoru, volíte samotnou konstrukci podlahy, vybírat můžete hned ze 3 variant:

  1. Podlaha SILVERO–fix určená k nalepení na vyrovnaný podklad
  2. Podlaha SILVERO-click pokládka pomocí zámkového systému, kterou si člověk s trochou šikovnosti dokáže položit i sám
  3. Podlaha SILVERO-top pokládka pomocí zámkového systému, vhodná i do prostor se zvýšenou vlhkostí

Podlahy Fatra SILVERO si následně můžete jednoduše zakoupit na zavedeném eshopu společnosti Fatra a my Vám je doručíme zdarma až domů.