NOVINKA ZNAČKY FATRA V PODOBĚ HRAZDIČKY PRO MIMINKA

Hračky pro nejmenší musí splňovat velmi přísná kritéria, ke kterým patří zejména bezpečnost a také jednoduchá údržba. Věděli jste, že i česká značka Fatra nově nabízí nafukovací hrazdičky pro miminka, které si oblíbíte vy i vaše děti? Pojďme si nový produkt představit blíže.

PROČ BY VÁM HRAZDIČKA NEMĚLA CHYBĚT VE VÝBAVĚ?

Dětská hrazdička, která je někdy nazývaná také jako dětská podložka, vaše dítě jednak na nějaký čas zabaví, a jednak podle slov odborníků rozvíjí jeho motorické schopnosti a svými barvami dítě motivuje k pohybu a v neposlední řadě rozvíjí vizuální a hmatové vnímání.

HRAZDIČKA VS. HOUPACÍ KŘESÍLKO

Častou otázkou je, zda dát přednost hrazdičce, nebo houpacímu křesílku. Lékaři se shodují na tom, že sezení není pro nevyvinuté miminko zdravé, zato ležení na podložce ano. Miminko není omezováno v pohybu a svaly ani klouby nejsou zatíženy nepřirozenou polohou. Dalším důvodem, proč dát hrazdičce přednost, je skutečnost, že je umístěna na zemi, a nemusíte se tedy bát pádu.

NAFUKOVACÍ HRAZDIČKA FATRA

Nafukovací hrazdičku značky Fatra, která se skládá z podložky a oblouku, oceníte díky skladnosti a velmi nízké váze doma i na cestách. Podložka je vyrobená z měkkého molitanu a má nafukovací okraje, které poslouží jako bariéra. Oblouky se po nafouknutí snadno zasunou do rohů podložky.

VÍCE MOŽNOSTÍ VYUŽITÍ

Podložku můžete použít samostatně bez oblouků při přebalování. Otvory v rozích vám poslouží k odložení lahviček s krémy.

VLASTNOSTI HRAZDIČKY

Vzhledem k tomu, že jsou oblouky ohebné, je hrazdička zcela bezpečná, což dokládá také certifikát Bezpečná hračka. Na oblouku jsou poutka sloužící k umístění hraček, hračky nejsou součástí balení. Velkou předností hrazdičky je snadná údržba, podložka je zcela voděodolná a je možné ji jednoduše otřít hadříkem a omýt stejně tak jako oblouky.

DVĚ BAREVNÉ VARIANTY

Hrazdička pro miminka je k dostání v růžovo-fialově-béžové barvě a v modro-béžové barvě.

Vsaďte při výběru hrazdičky pro svá nejmenší na bezpečnost doloženou certifikací s výrobky české značky Fatra.