CHYSTÁTE SE K VODĚ? NEZAPOMEŇTE NA NAFUKOVACÍ HRAČKY PRO DĚTI

Ať je vaším cílem český rybník či mořské pobřeží, určitě si do kufru přibalte nafukovací kanoi, balóny nebo lehátka. O zábavu dětí ale i dospělých máte rázem postaráno. Sluníčko, voda a zábava patří nerozlučně k sobě a vy tak můžete svým nejbližším dopřát nezapomenutelné prázdninové zážitky.

Originalita, nápaditá barevnost, čistý design, to je jen zlomek z vlastností, které charakterizují nafukovací hračky české společnosti Fatra. Vzpomínáte si na ně ze svého dětství? Posádka chystá barevné plavací kruhy, zatímco nafukovací lodičky se líně pohupují na vlnách. Poklidnou siestu protne rázné šplouchnutí a z vody se vynoří lehátko ve tvaru šipky, okolo plave modrý delfín a u břehu kotví kánoe. Pssst, v indiánském teepee už se spřádají další plány na odvetu ...

Nafukovací lodička - Piráti.

Nafukovací lodička - Piráti.

Je vám to povědomé? Nostalgickou atmosféru nechte plavat a dopřejte svým dětem také ty úžasné chvíle vodních bitev a pirátských soubojů. S klidným svědomím je pusťte do víru vodních hrátek, neboť hračky od Fatry jsou bezpečné. Navíc přirozeně rozvíjí motorické schopnosti, vyznačují se nízkou hmotností a v neposlední řadě jsou držitelem certifikátu „Bezpečná hračka“.

Důležitým a v dnešní době stále více žádaným aspektem je také skutečnost, že se jedná o výhradně českou výrobu. Maminky také ocenění, že v kufru nezaberou mnoho místa a jsou jednoduše omyvatelné.

Vodní nafukovací hračky - Hvězdice, Delfín, Ráček, Žabka.

Vodní nafukovací hračky - Hvězdice, Delfín, Ráček, Žabka.

Kromě vodních hraček nabízí společnost Fatra i retro sedací zvířátka. Zajisté vám v paměti utkvěl alespoň jeden člen z pestrobarevné zvířecí rodiny. V současnosti je v nabídce buvol, žirafa, slon, prasátko, housenka nebo koník. Na unikátní designovou linii navazují i novodobí zvířecí kamarádi jako je pes Bulík nebo koza. Kluky určitě potěší i automobilové tvary formule a traktoru.

Nové hračky se od těch klasických přeci jen trochu odlišují. Ačkoli po designové linii navazují na odkaz Libuše Niklové, naleznete u nich hned několik vylepšení. Děti a společně s nimi i jejich rodiče se tak mohou těšit třeba na to, že psovi Bulíkovi sundají obojek, nebo že se skrz průhledné oči kozy podívají do tajemného vnitřního prostoru zvířete. Traktor zase nabízí možnost, aby si děti mohly s rodiči povídat přes tunely u kol.

Nafukovací kruh - Moře.

Nafukovací kruh - Moře.

Přestože se historie nafukovacích hraček se ve Fatře píše již od sedmdesátých let minulého století, dodnes jsou oblíbené díky kombinaci jednoduchého tvaru a výrazné barvy. Oproti jiným, moderním hračkám, si dobývají dětská srdce přímočaře, upřímně a častokrát s nadčasovou platností. Přiznejme si, kolikrát jsme jako rodiče koupili svým ratolestem hračky, které nám připomínaly naše dětství.

Moře Nafukovací sedací hračky - Žirafa.

Nafukovací sedací hračky - Žirafa.

 

Najděte si o prázdninách chvilku a postavte si s dětmi žlutočervený teepee stan a zahrajte si na indiány. Nebo nafoukněte kánoi a vydejte se na dobrodružnou plavbu. Možností je spousta, zapojte fantazii a užijte si léto u vody do poslední kapky.

Všechny hračky jsou držitelé certifikátu „Bezpečná hračka“, který označuje, že kupovaný výrobek je bezpečný a zdravotně nezávadný.

Léto, voda a nafukovací hračky – to je nerozlučná trojice, kterou děti milují. Dopřejte jim kvalitní a bezpečné hračky od společnosti Fatra.