NAFUKOVACÍ REKLAMNÍ PŘEDMĚTY NA ZAKÁZKU

Vytvořte si svůj vlastní originální design potisku nafukovacího míče, kruhu nebo srdce a my jej pro vás vyrobíme. Pro standardní výrobky máme k dispozici PDF šablony, díky kterým bude navrhování velmi snadné.

VÝVOJ NOVÝCH NAFUKOVACÍCH TVARŮ A REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ

Na základě předloženého originálního výrobku, příp. výkresu nebo nákresu s udáním přesných rozměrů, ve kterých požadujete nafukovací předmět vyvzorovat, vám připravíme ručně zhotovený prototyp tvarového řešení a předložíme informativní kalkulaci. Pokud tvar vyhoví, zadáme výrobu svařovacího nástroje - elektrody a dohodneme vzájemně potisk. Před zahájením výroby předložíme ke schválení referenční vzorek, který je podkladem pro sériovou výrobu.

POTISK

Nejčastěji tiskneme loga, názvy výrobků, nápisů nebo obrázků, a to jak na standardní sortiment, tak i na výrobky na zakázku. Využíváme technologii sítotisku, kdy lze tisknout jeden obrázek maximálně 4mi přímými barvami. Ty se mohou případně překrývat, a vytvořit tak společně další odstín.

MNOŽSTVÍ

  • Standardní výrobek + nový potisk - Minimální výrobní množství 100 ks.
  • Nový výrobek + nový potisk - Dle individuální dohody.

CENA

Každý nově vyvíjený výrobek vám kalkulujeme individuálně podle tvaru předmětu, počtu barev potisku, jeho složitosti a požadovaného množství.

 

Máte zájem o další informace? Kontakt - Ivana Náplavová (+420 724 405 719, ivana.naplavova@fatra.cz)