Užijte si vodní radovánky s nafukovacími hračkami

Koupaliště začínají otevírat své brány a plány na letní dovolenou již finišují. Co však přibalit do tašky či kufru, aby se děti ve vodě co nejlépe zabavily a vy je mohli jen v klidu sledovat z lehátka? Máme pro vás pár osvědčených tipů pro menší i větší děti.

Pro ty nejmenší, kteří zatím objevují vody v brouzdalištích případně doma ve vaně, doporučujeme malé hračky delfínka nebo hvězdici. Tyto hračky jsou hezky barevné a malým dětem se dobře drží v ruce.

Pro zdatnější plavce a vodní závodníky máme opravdu rychlé nafukovací lehátko ve tvaru šipky. Na tomhle lehátku vaše dítě vyhraje nejeden závod v pádlování a pokud mu jej v nestřežené chvíli zabavíte, můžete si zase vy vychutnat na lehátku chvíli klidu na vodě.

A co zaručeně nejvíce ocení malý i velcí plavci je nafukovací kánoe. Děti si v ní budou připadat jako malý indiáni a můžou vyrazit objevovat nové břehy. A pokud si budete chtít užít rodinou chvilku, mrkněte na některý z našich barevných nafukovacích balónů a zapinkejte si s dětmi ve vodě nebo na pláži.

Všechny vodní nafukovací hračky můžete najít a objednat zde: www.efatra.cz/vodni-hracky/