PODLOŽKA PRO PSY ANEB KOMFORT PRO VAŠE MAZLÍČKY

Už jste to slyšeli? Značka Fatra nemyslí jen na vaši domácnost a na děti, pro něž vyrábí kvalitní nafukovací hračky, ale také na vaše čtyřnohé miláčky. Dokladem toho jsou praktické a komfortní podložky pro psy, které si nejlepší přítel člověka zaručeně oblíbí. Jaké jsou jejich přednosti?

PODLOŽKA DOG PAD

Česká značka Fatra myslí na všechny pejskaře, a proto představuje podložku DOG PAD, kterou využijete zejména během línání a háraní pejska a také během nemoci či při cestování. Podložka je díky svým rozměrům 80x80 cm vhodná pro velké i střední psy a je oboustranná.

VE VTEŘINĚ ČISTÁ

Vrátili jste se z procházky a váš pejsek je mokrý nebo má na tlapkách bláto? I při této situaci oceníte praktickou podložku, která je voděodolná, snadno omyvatelná a po utření hadříkem ihned suchá.

NAFUKOVACÍ OKRAJE A MĚKKÝ MOLITAN

Nafukovací okraje a měkký molitan jsou zárukou maximálního komfortu pro vašeho pejska.

SPECIÁLNÍ POUTKA

Praktičnost. Slovo, které je s podložkou pro psy neodmyslitelně spojeno, což dokazuje nejen omyvatelný materiál, ale také speciální poutka v rozích podložky, která vám poslouží k odkládání hraček pro psy i k zavěšení podložky a její snadné manipulaci.

MATERIÁL, KTERÝ SI OBLÍBÍTE

Podložka je vyrobena z kvalitního vinylového materiálu, který odolává chlupům, je hypoalergenní, lehká a skladná. Jednoduše ideální podložka pro vaše mazlíčky.

A jakou podložku máte pro své pejsky vy? Pořiďte jim tu, která vám přijde vhod doma i na cestách.