Podlahy SILVERO se představily v malometrážním bytě na Mobitexu

Letos poprvé se vinylové podlahy z Fatry prezentovaly na Stavebním veletrhu a veletrhu interiérového designu Mobitex v Brně. Hlavním tématem letošního Stavebního veletrhu bylo malometrážní bydlení a byla to opravdu trefa do černého. Zájem o malé mobilní domky a glampingové moduly byl skutečně veliký a řady na prohlídku jednotlivých objektů dlouhé.

Na téma malometrážního bydlení navázal i veletrh Mobitex, který představil čtyři vzorově zařízené interiéry. A v rámci nich si návštěvníci mohli prohlédnout a seznámit se právě s našimi podlahami SILVERO. Jednotlivé vzorové byty byly velmi vkusně navrženy známou českou interiérovou designérkou a návrhářkou Ivou Bastlovou a vybraný vzor Dub měsíční jejich povedený vzhled jen podtrhl. Podlaha SILVERO se objevila nejen v obývacím pokoji spojeném s kuchyní, ale i dětském pokojíčku pro menší holčičku.

A jaká je základní rada interiérové designéry Ivy Bastlové při zařizování malometrážních interiérů? "Velmi důležitá je barevnost, která by měla být spíše o světlých a pastelových odstínech než o tmavých barvách, které odráží méně světla. To platí nejen o stěnách, ale hlavně o podlahové krytině. U podlahy je navíc vhodné, aby byla v celém prostoru jednotná, což pomůže prostor opticky zvětšit."