Hodnocení obchodu

4,8 137 hodnocení
5
119x
4
14x
3
3x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.4.2019
+ rychlé a kvalitní dodání

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení! Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 31.3.2019
Spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Příště se budeme snažit ještě víc a snad dostaneme 100 %. :-) S přáním krásného dne Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 26.3.2019
Dobrý obchod-rychlost a spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, paní Aleno, udělala jste nám velkou radost. Děkujeme za Vašeho krásné hodnocení! Nyní jsme usilovně pracovali na novém eshopu, který již jede na stejné adrese. Zkuste se podívat. Máme levnější poštovné a další zajímavé novinky. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 23.3.2019
+ Rychlost vyřízení objednávky a dopravy. Super.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Krásný den, velmi nás potěšilo, že jste s naším eshopem spokojen. Moc děkujeme za krásné hodnocení. Předám informaci i ostatním členům, kteří se starají o eshop. Kdyby cokoliv, jsme tu pro Vás. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 23.3.2019
+ Bezproblémový obchod a rýchla dodávka objednaného tovaru.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Hezký den, Štefane, děkujeme za Vašeho milé hodnocení. Příště to zkusíme ještě vylepšit a snad to bude za 100 %. :-) S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 8.3.2019
+ rychle a dostupná cena zboží

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 27.2.2019
služba perfektní, rychlá
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, pane Josefe, jsme potěšeni za Vaše milé hodnocení. Nyní jsme spustili nový eshop (www.efatra.cz), zkuste se podívat. Máme několik novinek i levnější poštovné. S přáním hezkého dne Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 15.2.2019
+ rychlost !!!

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, pane Václave, rychlost a kvalita to jsou pro nás velmi důležitá slova. Jsme rádi, že jste spokojen s naším eshopem. Krásný den Vám přeje Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 15.2.2019
Super, že stále existují hračky našeho mládí a přidávají se další. Jsou ověřeny několika generacemi a budou sloužit dál. Jsem ráda, že je mohu dát dnešním mrňouskům.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, přesně jak píšete výše. Naše hračky nejsou spojeny jen s několika generacemi, ale děti je milují i v dnešní době. ♥ Máme nový eshop! Levnější poštovné a další novinky - zkuste se mrknout na www.efatra.cz. Moc Vám děkujeme za Vaše 100 % hodnocení. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 13.2.2019
rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Hezký den, paní Líbo, rychlost je základ. Velmi se snažíme procesy urychlovat a zkvalitňovat. Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu, která nám pomáhá budovat eshop k lepšímu. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 10.2.2019
- Zbytečně drahá doprava při objednávce drobného zboží /hračka/. Při koupi jedné hračky by byla doprava dražší než zboží, což je trochu paradox. Neuvažovali jste třeba o využití služeb Zásilkovny? To by zákazníkovi umožnilo i vyzvednutí zboží v dobu pro něj vhodnou a nemusel by si blokovat několik hodin při čekání na službu Fofr / v mém případě poprvé dokonce marně, protože řidič až na místě zjistil, že moje objednávka nebyla vůbec skladníkem naložena do auta/.

Spokojenost s nákupem hezké retro-hračky zmenšila nepříznivá zkušenost s dopravou.
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Váše hodnocení! Máme pro Vás novinku, otevřeli jsme nový eshop. Jak píšete výše, rozhodli jsme se využívat oblíbenou dopravu přes Zásilkovnu. Zejména přes tuto společnost posíláme menší balíčky jako hračky, míče a další. Nejnižší cena za odeslání zboží na jejich výdejnu (Z-point) stojí 62,- Kč. Další novinkou je rychlá platba přes GoPay. Zkuste se podívat na náš nový e-shop. Vážíme si Vašeho hodnocení! S přáním krásného dne Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 15.1.2019
+ rychlé dodání, velmi skladné hračky
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 23.12.2018
Vse super a rYchla doprava
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, moc děkuje za Vaši zpětnou vazbu. Věříme, že příště již od Vás dostaneme 100 % hodnocení. :-) Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 21.12.2018
+ Přehledné stránky, rychlé dodání, dobrá komunikace, nákup z pohodlí domova

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za milou zpětnou vazbu na náš eshop. Mám pro Vás novinku, upravili jsme vzhled, dopravu a další věci na našem eshopu. Zkuste se podívat na www.efatra.cz. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 3.12.2018
+ Líbí se mi že ty hračky jsou z českých ruk.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, to jsme velmi rádi. Děkujeme za Vaše hodnocení. Nejen české hračky, ale i další produkty jsou k dostání skladem na novém eshopu www.efatra.cz. S pozdravem Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 29.11.2018
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 27.11.2018
+ velice flexibilní a spolehlivý

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, velmi milé hodnocení. Děkujeme, že náš eshop doporučujete i ostatním. Krásný den Vám přeje Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 21.11.2018
+ Ochota a rychlost vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 16.11.2018
+ Skvele zbozi
+ Rychle dodani

O zadne nevim
Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, jsme rádi, že se Vám naše zboží i doprava líbí. Nyní jsme spustili nový eshop - zkuste se podívat, je tam spousta novinek. Krásný den přeje Tým Fatra, a.s.
Avatar autora | 9.11.2018
+ Dobrá cena, kvalitní zboží.

Avatar autora (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Fatra, a.s.