Přírodní secese v kombinaci s Dubem elegant

Stihli jste se podívat na první letošní proměnu v pořadu Jak se staví sen, kde byla naše podlaha Fatra SILVERO? Že vám utekla? Nevadí! V tomto článku vám ji v krátkosti představíme a hlavně se můžete podívat na fotografie výsledné proměny. 

Paní Zdenka, po tragické události, na plný úvazek vychovává v domečku 2+1 svou dospívající vnučku a prostory už pro ně opravdu nebyly vyhovující. Ani jedna pro sebe neměla svůj prostor a dokonce i spaly v jedné posteli. Cílem celé rekonstrukce tedy bylo vytvořit, jak pro vnučku, tak pro babičku, prostor, který by patřil pouze jim.

Rekonstrukcí prošly téměř všechny místnosti v domečku, a tak toho designéři Kamila Douděrová a František Kobližka využili a všechny podlahy sladili do jednoho dekoru. A protože plánovali, že v interiéru budou výrazné prvky přírodní secese, na podlahu hledali takový vzor, který by již nebyl příliš výrazný a vhodně doplňoval světlý nábytek. Designéři nakonec z kolekce SILVERO vybrali vzor Dub elegant. A jak se jim rekonstrukce povedla, se můžete podívat ve fotogalerii níže.